توزیع گسترده ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن نهاده دامی در خراسان رضوی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۰۹۲۹

توزیع گسترده ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن نهاده دامی در خراسان رضوی

سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی برای تثبیت بازار و پشتیبانی از تولیدکنندگان بخش دام و طیور، اقدام به توزیع گسترده نهاده‌های دامی کرد.

توزیع گسترده ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن نهاده دامی در خراسان رضوی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: امروز حجم قابل توجهی شامل ۹۲۰۰ تن کنجاله سویا و ۵۴۰۰ تن ذرت خام، از طریق شرکت پشتیبانی امور دام، در اختیار کارخانجات تولید خوراک دام استان قرار گرفت.

مجید جعفری افزود: این نهاده‌ها به طور ویژه جهت تولید و توزیع خوراک آماده در بخش‌های طیور و دام استان تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: نظارت و هدایت فرآیند تبدیل این مواد اولیه به کنسانتره دامی و دان مرغی، بر عهده کمیته‌های کنترل کمی و کیفی استانی و شهرستانی خواهد بود تا اطمینان حاصل شود این منابع به صورت مدیریت‌شده و به موقع به دست تولیدکنندگان نهایی می‌رسد.

پربازدیدترین آخرین اخبار